GELUK IN 5 STAPPEN

In 5 stappen coach ik je naar meer geluk.

#1 Doelen stellen

Samen stellen we vast waar jij tegenaan loopt en hoe je het wél zou willen. We spreken jouw persoonlijke concrete geluksdoelen af.

#2 Observeren

In de coachingsgesprekken kijken we samen naar hoe jij denkt, voelt en doet. Daarvoor gebruiken we een aantal gelukstools die precies passen bij jouw doelen. Die tools zijn een handig middel om nieuwe inzichten te krijgen over je eigen patronen.

#3 Patronen veranderen

De gelukstools geven je ook handvatten voor hoe je het anders kan doen. En hoe je je gedachten kan beïnvloeden, zodat je je fijner gaat voelen. 

#4 Toepassen

Geluk is te trainen. En dat is ook belangrijk, want je wil uiteindelijk veranderingen zien in je dagelijks leven. Ook nu krijg je handige tools die je op weg helpen.

#5 Resultaten zien

Ha, dit is het mooiste deel. We werken altijd toe naar concrete resultaten. En vaak ben ik nog verrast door de grote effecten die mensen ervaren. 

 

Neem vooral contact met me op als je wil weten hoe ik jou kan helpen naar meer geluk.

 

   

  REACTIES KLANTEN

   

  “Het voelt als een spa, het voelt zo goed om mezelf deze aandacht te geven.”

   

  “Ik heb geleerd meer aandacht aan mijn eigen behoeftes te geven. Die cijferde ik altijd weg, terwijl dat niet nodig is.”

   

  "Je webinar werkt nog steeds door. Fijn!"

   

  “Ik heb nu meer balans tussen voor mijn eigen behoefte gaan (me ergens goed in verdiepen) versus het belang van de organisatie.”

   

  "Dank je wel voor de leuke sessie dinsdag Martine. Heb er zo van genoten. Heb het idee dat we een goede snaar hebben geraakt. En dat ik hier echt iets mee wil en kan.
  Dit traject voelt als een groot kado aan mezelf. Dank je wel!!!!"