“Ik wil jou vooral bedanken omdat ik door jou het aangedurfd heb om iets te gaan doen wat buiten mijn comfortzone lag. Ik krijg nu vooral veel energie van mijn werk.“ Wilma

"Ik heb me altijd begrepen gevoeld door jou, maar je vertelde me ook gewoon waar het op stond. Deze mix heb ik als zeer prettig ervaren en heeft me geholpen om vele stappen te zetten. Het vormt een mooie toolkit voor wat de toekomst me gaat brengen."  Karlijn

"Ik had last van druk en spanning en wilde inzicht krijgen in de oorzaken daarvan. Martine hielp  mij om situaties af te pellen, zodat ik kon zien wat er nou echt aan de hand was. En vervolgens reikte ze me concrete handvatten aan om in te zetten. Ik heb de coaching van Martine als heel prettig ervaren. Het heeft mij opgeleverd dat ik veel meer energie overhoud!"

“Het lukt goed om  mijn werk op een rustig tempo te doen deze week en ik heb ook nog tijd kunnen vrijmaken voor de ‘grote steen’ waar ik nog graag aan wilde werken (en de lat voor deze taak iets lager gelegd :-) ). Ik ben heel blij met de slagen die ik heb kunnen maken in mijn manier van werken dankzij je coaching.”  

“Ik heb nu meer balans tussen voor mijn eigen behoefte gaan versus het belang van de organisatie.”

“Ik heb geleerd meer aandacht aan mijn eigen behoeftes te geven. Die cijferde ik altijd weg, terwijl dat niet nodig is.”

"Martines aanpak is helder en concreet, iets wat ik als prettig heb ervaren. Door middel van concrete opdrachten ben ik samen met haar op zoek gegaan  waar ik naar toe wilde. "  Oscar

"Ik heb echt het gevoel dat je mij met een aantal gesprekken op het juiste pad gezet hebt en het zelfvertrouwen hebt gegeven om echt werk te maken van een aantal ideeën die eigenlijk altijd al in mij gezeten hebben, maar waar ik eerder niet echt iets mee durfde te doen. Ik wil je hiervoor enorm bedanken en zal je zeker van harte aanbevelen." Jacqueline

"Martine heeft een inspirerende workshop 'happy@work' gegeven. Goede vakkennis, gecombineerd met spontane en authentieke manier van trainen. We zaten op het puntje van onze stoel, echt super!"

Maarten Vis, HR Manager USG People

 

"Ik vind het fijn dat het traject goed verloopt voor mijn medewerkers. Ik informeer regelmatig over de voortgang en krijg louter positieve reacties. Ik zie bij allen een verandering in de manier van kijken naar hun toekomstige loopbaan en de bewustwording die daar bij hoort. Gezien de situatie bij RBS vind ik het belangrijk dat de mensen in mijn team goed voorbereid de arbeidsmarkt betreden. Ik heb zeker het gevoel dat de coaching hiertoe bijdraagt. Daarvoor mijn dank."
Teammanager Royal Bank of Scotland

Waarom ben je gestart met de coaching? 

"In de coronaperiode vond ik het lastig alle ballen omhoog te houden, met name werk-privé balans, aandacht en genieten van de kinderen, het huishouden bijhouden, qualitytime met mijn man en tijd voor mijzelf.  Ik had totaal geen overzicht meer en had burn-out achtige klachten."

Hoe heb je mijn coaching ervaren (en je mag gewoon eerlijk zijn)?

"Ik vond de coaching heel fijn. Er was meteen een klik met Martine en ik voelde me gehoord en begrepen."

Wat heeft de coaching je opgeleverd?

"Ik heb geleerd eerst na te gaan wat mijn eigen behoefte is en van daaruit te handelen. Dat is de basis! Vandaaruit heb ik geleerd hoe ik dit kan uiten, maar ook te luisteren naar de behoefte van de ander.

Ik heb geleerd hoe ik kan reageren op situaties vanuit het model ouder – volwassen – kind. En ook heel belangrijk dat ik mij niet schuldig hoef te voelen als ik tijd voor mezelf nodig heb en die tijd ook te nemen."

Prya