Ik wil graag genieten van het leven en eraan bijdragen dat andere mensen dit ook kunnen. Dat dit niet altijd makkelijk is, ervaar ik zelf ook van tijd tot tijd. En ik geloof dat ieder mens de kracht heeft om zijn potentie te verwezenlijken. Soms helpt het als er iemand met je meekijkt, die je met een frisse blik naar jezelf en je situatie laat kijken. En je een nieuwe kijk op oplossingen geeft.

 

LOOPBAAN & ACHTERGROND

Na mijn studie psychologie, heb ik vijftien jaar gewerkt als (loopbaan)coach en trainer bij verschillende organisaties. In 2014 ben ik mijn bedrijf begonnen. Hierin is het mogelijk om mijn missie te verwezenlijken: bij te dragen aan het (werk)geluk van mensen. Het mooiste moment in coaching of training is voor mij als iemand zich realiseert dat hijzelf de sleutel is tot verandering. Dat is de start van nieuwe gedrag en een vrijer leven.


Daarnaast is leren voor mij belangrijk – ik houd ervan om mijzelf te ontwikkelen en deze kennis & kunde door te geven. Ik heb opleidingen en trainingen gevolgd over loopbaanadvisering, coachen, practitioner en master NLP, Transactionele Analyse en Systemisch Werk, biografisch werk en Voice Dialogue. Ik verdiep me in de wetenschappelijke richting van gelukspsychologie en volg intervisie om scherp te blijven op mijn eigen patronen.

 

Mijn grootste bron van geluk zijn mijn man, kinderen en de mensen om mij heen.

 

VERTROUWELIJKHEID 

Als Psycholoog NIP houd ik me aan de Beroepscode van het NIP.  Dit betekent onder meer dat ik datgene wat cliënten aan mij vertellen, niet doorvertel aan anderen. Tenzij hiervoor toestemming gegeven is (bijvoorbeeld in een evaluatie met de werkgever). Meer informatie staat in de privacyverklaring, die je per email op kunt vragen.