Ik geef  trainingen aan organisaties die de ontwikkeling van hun medewerkers belangrijk vinden. Mijn trainingen zorgen ervoor dat mensen het beste uit zichzelf halen en met plezier werken. Ik geloof erin dat dit ook goed is voor de organisatie. In onze hectische maatschappij, hebben mensen behoefte aan tegenwicht. Mijn trainingen bieden aandacht voor jezelf en momenten van reflectie. Dat maakt dat mensen weer meer in contact staan met hun eigen talenten, motivatie en wensen.

 

AANPAK
Ik ontwikkel workshops en trainingen op maat. In overleg stellen we de doelen en gewenste resultaten vast. Vervolgens maak ik een afwisselend programma.
Naast theorie over het onderwerp en het belang ervan op de werkvloer, bevat de training vooral veel actieve en speelse oefeningen, zodat deelnemers leren van hun ervaringen. Ik besteed veel aandacht aan het toepassen van het geleerde op het werk.

 

WERKGELUK & BALANS

  • Werkgeluk
  • Stressmanagement
  • Work-life balance

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

  • Timemanagement
  • Persoonlijke effectiviteit

COACHINGSVAARDIGHEDEN

  • Coachingsvaardigheden en 

       -methodieken

REACTIES KLANTEN

BASIS

Mijn workshops en trainingen zijn samengesteld uit  een combinatie van theorieën en modellen, oa. positieve psychologie, copingstrategieën, RET,  verbindende communicatie, Transactionele Analyse, NLP. Ook gebruik ik mijn achtergrond als onderwijspsycholoog, om ervoor te zorgen dat het geleerde aankomt en toegepast wordt.

 

KENNISMAKEN

Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om je situatie en wensen voor te leggen en te horen wat ik voor jouw organisatie kan betekenen.