Geluk is te trainen. En dat is ook belangrijk, want je wil uiteindelijk veranderingen zien in je dagelijks leven. In mijn gratis e-book geef ik je handige tools die je op weg helpen. Belangrijk is dat ze écht werken. Ze zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. En op mijn jarenlange ervaring als gelukspsycholoog.

Je krijgt:

  • Super interessante inzichten uit de wetenschap over wat ons wel en niet gelukkig maakt
  • Maar dan lekker leesbaar
  • En toegepast op jouw leven
  • Met fijne oefeningen die je écht gelukkiger maken!

Vul je naam en e-mailadres in en je ontvangt gelijk mijn GRATIS e-book Gelukkiger Leven

REACTIES

"Superfijn, leesbaar e-book! Wat een inzicht om te lezen dat ik zelf meer invloed heb op het ervaren van geluk in mijn leven dan ik dacht. Dankjewel voor de mooie oefeningen, waar ik me gelijk al gelukkig door voelde. Daar  verlangen we daar allemaal naar. "

Thérèse 

"Een super helder eBook. Hierdoor heb ik veel inzichten gekregen en handvatten om zelf aan de slag te gaan. Martine neemt je hand in hand mee door de verschillende stappen. Tijdens het doen van de oefeningen, ontdekte ik dat ik snel bij de kern kwam. 

Geluk is veel meer dan je 'goed' voelen. Je kunt er zelf veel meer invloed op hebben, heb ik geleerd. Mijn kijk op het onderwerp geluk en wat het voor mij betekent is zeker verruimd. Ik maak de stappen die ik aangereikt heb gekregen onderdeel van mijn leven."  Diana