WERKEN EN LEVEN ZONDER STRESS

EN MET MEER ENERGIE EN PLEZIER

Zeven jaar geleden heb ik mijn missie vastgesteld: mensen helpen gelukkig te zijn. Als psycholoog ben ik me gaan verdiepen in de positieve psychologie. Daarin zijn prachtige inzichten over geluk gedaan. Er is wetenschappelijk bewijs over wat ons gelukkig maakt. Deze inzichten heb ik verwerkt in mijn gelukstrainingen. Tot mijn verbazing was daar veel vraag naar vanuit organisaties, blijkbaar willen meer mensen gelukkig zijn!


Ik heb gemerkt dat mensen het heel prettig vinden om stil te staan bij hun eigen geluk en daarin te leren (dat kan ook echt). Dus ik doe veel persoonlijke oefeningen. 

   

   

  REACTIES KLANTEN

   

  “Het voelt als een spa, het voelt zo goed om mezelf deze aandacht te geven.”

   

  “Ik heb geleerd meer aandacht aan mijn eigen behoeftes te geven. Die cijferde ik altijd weg, terwijl dat niet nodig is.”

   

  "Je webinar werkt nog steeds door. Fijn!"

   

  “Ik heb nu meer balans tussen voor mijn eigen behoefte gaan (me ergens goed in verdiepen) versus het belang van de organisatie.”

   

  "Dank je wel voor de leuke sessie dinsdag Martine. Heb er zo van genoten. Heb het idee dat we een goede snaar hebben geraakt. En dat ik hier echt iets mee wil en kan.
  Dit traject voelt als een groot kado aan mezelf. Dank je wel!!!!"