EENMALIGE AANBIEDING

Geluksboost

Je krijgt een persoonlijk coachingsgesprek in een 1-op-1 zoommeeting van anderhalf uur, met daarin:

  • Een persoonlijke gelukscan
  • Dus inzicht in waar je tevreden over bent en waar je verandering wil
  • Een concrete geluksverbetering die jij kiest: minder stress, meer energie, meer genieten, betere work-life balance, …
  • Je krijgt een handige tool, afgestemd op jouw persoonlijke vraag en een bijpassende echte verandering in je dagelijks leven

 

Eenmalige aanbieding

De normale prijs is € 125. Voor jou als één van de eerste mensen die mijn e-book gedownload hebben, bied ik de geluksboost nu aan voor € 45 (ex btw). De aanbieding geldt als je je nu aanmeldt, betalen hoeft pas achteraf.

Na mijn vakantie, op 8 augustus, neem ik contact met je op om de afspraak in te plannen op een moment dat het jou uitkomt.

 

Meld je NU aan

Als je jezelf een geluksboost gunt.

Reacties van klanten

"You helped me an enormous amount! Life is a lot different (better!) nowadays. Thanks so much Martine. You changed my life."

 

“Het voelt als een spa, het voelt zo goed om mezelf deze aandacht te geven.”

 

“Ik heb geleerd meer aandacht aan mijn eigen behoeftes te geven. Die cijferde ik altijd weg, terwijl dat niet nodig is.”

 

“Ik heb nu meer balans tussen voor mijn eigen behoefte gaan (me ergens goed in verdiepen) versus het belang van de organisatie.”

 

"Dank je wel voor de leuke sessie dinsdag Martine. Heb er zo van genoten. Heb het idee dat we een goede snaar hebben geraakt. En dat ik hier echt iets mee wil en kan. Dit voelt als een groot kado aan mezelf. Dank je wel!!!!"